Heilige huiskes

Wij hebben ons werk pas goed gedaan als jij tevreden bent. En dat kan alleen als we duidelijk zijn over wat je mag verwachten. Zo brengen wij ieder project tot een goed eind. Wij hebben daarom een aantal heilige huiskes, waarmee we duidelijk maken hoe we wij werken en waar we voor staan. 

Heilig huiske - duidelijkheid 

Created with Sketch.

Het belangrijkste is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Alleen dan kunnen we een passende offerte maken en garanderen dat wat wij maken, voldoet aan jouw verwachtingen (of liever nog; deze overstijgt). We kijken daarom altijd ter plekke wat er moet gebeuren. Komen we onverwachte dingen tegen? Dan brengen we je hier altijd van op de hoogte. Zo kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan en weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt.

Heilig huiske - eerlijkheid 

Created with Sketch.

We hebben er niks aan om jou een kat in de zak te verkopen. Dat levert alleen maar een hoop frustratie en ontevredenheid op. We werken met eerlijke prijzen en draaien je geen poot uit. We zijn duidelijk over wat we wel en niet kunnen en proberen altijd samen met jou tot creatieve oplossingen voor iedere uitdaging te komen. Kan iets écht niet? Dan zijn we daar eerlijk over. Zo houden we onze samenwerking open en transparant. 

Heilig huiske - betrouwbaarheid

Created with Sketch.

Jij moet erop kunnen vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen en geen 'prutswerk' leveren. Als jij werkzaamheden door ons laat uitvoeren, doen we dat dan ook altijd zelf, tenzij we denken dat één van onze partners het beter kan. Bijvoorbeeld omdat die beter beter uitgerust is voor het werk, of hier meer ervaring in heeft. Het eindresultaat staat centraal: wat we aan jou beloven, doen we ook. En mocht iets écht niet kunnen of gaandeweg toch erg ingewikkeld blijken, dan gaan we altijd met je in gesprek over oplossingen en vervolgstappen. Wel zo eerlijk toch? 

Heilig huiske - kwaliteit

Created with Sketch.

Je kunt jouw geld maar één keer uitgeven. Logisch dat je wilt krijgen waar je voor betaalt. Wij leveren kwaliteit voor ieder budget en bespreken de verschillende mogelijkheden graag met je. Hoe kostbaarder de materialen je wilt, hoe duurder een project zal worden. Maar ongeacht jouw budget, het werk dat we leveren moet goed zijn. Net als jij hebben wij ook geen zin om elke paar maanden herstelwerk uit te voeren. Dat kost jou een hoop frustratie en ons een hoop tijd. Kwaliteit staat bij ons daarom voorop. Wat we doen, doen we goed. Punt. 

Heilig huiske - gekheid

Created with Sketch.

Soms zijn we gewoon een beetje gek. We gaan liever uren nadenken en schetsen om een unieke, innovatieve oplossing voor een probleem te vinden, dan dat we jou nee verkopen. Want weet je? Bijna altijd is er wel iets te bedenken waardoor we tóch die ene leiding kunnen trekken, die constructie toch precies passend krijgen, of die installaties in die net te kleine ruimte krijgen. Wij zijn liever moe dan lui. Want van projecten waar we onze tanden in kunnen zetten, krijgen wij juist energie! Kom maar op dus met die uitdaging, wij gaan ervoor!